dilluns, 21 de maig del 2012

Ajornament jornades vaga del 23, 30 i 31 de maig

El comitè de vaga de l’ensenyament públic valencià format pels cinc sindicats de la Mesa Sectorial després de les assemblees amb treballadores i treballadors del passat 17 de maig i de la reunió amb la Consellera d’Educació ha decidit mantindre la jornada de vaga de demà dia 22 de maig i mobilitzacions per als dies 23, 30 i 31 consistents en assemblees, concentracions a les portes dels centres educatius i una manifestació el dijous 31 per defensar els serveis públics, juntament amb la resta de sindicats de l’àrea pública.

- Dia 23: inici de les assemblees informatives sobre els efectes del Decret 73/2012 a l’ensenyament públic: augment de ratio i reducció de la plantilla docent. En Dénia es farà a les 18:00 a l'IES Maria Ivars.

- Dies 24 i 31: concentració al matí a les portes dels centres educatius públics

- Dies del 23 al 30: Elaboració i distribució a tota la comunitat educativa d’informació relativa a com quedaran les plantilles i aules de cada centre educatiu. En especial mesurament de les dimensions de les aules i de la situació en la que quedaria l’alumnat.

- Dies del 23 al 30: Assemblees, tancaments accions que impliquen tota la comunitat educativa per informar sobre els efectes de les retallades.

- Dia 31: Manifestacions a les 19.30 h. a Castelló, València i Alacant contra les retallades als serveis públics. En Dénia hi ha convacada una concentració a les 19:00 en la plaça de l'ajuntament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada