dimarts, 11 de setembre del 2012

MOBILITZACIONS EN SETEMBRE

En la pagina web dels sindicats (en la pestanya enllaços sindicals hi teniu les adreces) podeu trobar més informació respecte autobusos que s'estan montant, horaris, itineraris....


Posa Fil a l'Agulla


El curs escolar 2012-2013 ha començat amb l’aplicació de les greus retallades previstes per l’administració en l’educació pública. Unes mesures que pretenen afonar el nostre sistema educatiu en detriment d’un dret fonamental per a l’alumnat i unes condicions laborals nefastes per al professorat.
L’augment de les ràtios i de l’horari lectiu del professorat, la pèrdua de llocs docents als centres, l’endarreriment en el pagament de beques, menjadors i funcionament dels centres, la manca d’inversió en infraestructures i materials escolars, i l’aplicació d’un decret de plurilingüisme que margina l’ensenyament en valencià, fan que cridem alt i clar que nosaltres posem fil a l’agulla i diem que ja n’hi ha prou de retallades.
Davant d’aquesta preocupant situació, instem la Conselleria d’Educació a retirar de manera immediata les diferents normatives que fan trontollar que el nostre alumnat i la nostra societat es mereixen. L’atenció a la diversitat, la igualtat d’oportunitats, el dret a tindre una competència lingüística igual en valencià i en castellà són postulats als quals no renunciarem. Per això, hem començat aquest curs posant fil a l’agulla per repuntar un sistema educatiu públic valencià que ha de garantir un dels drets fonamentals de la ciutadania, el dret a l’educació.










Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada