divendres, 11 de gener del 2013

A la Comunitat Educativa de Xàbia

Després dels recents esdeveniments en l'àmbit educatiu i tenint en compte la velocitat amb la qual estan sorgint tots els canvis, la Plataforma per l'Ensenyament Públic convida a tota la Comunitat Educativa de Xàbia (mares/pares, professors, estudiants...) a una xarrada informativa el proper 17 de gener (dijous) a les 19: 30h a  l'Aula d’Usos  Múltiples de l'IES NÚM. 1 de Xàbia (Institut del Port).
En aquesta, s’analitzaran els canvis que estan patint i patiran els estudiants en els propers cursos i com aquests canvis afectaran a la seva formació, a la capacitat de prendre decisions, recursos, etc. En concret, analitzarem i comentarem l’esborrany de la nova Llei d'Educació LOMQE  i  també  explicarem  què  passa  amb el  nou Decret sobre l'admissió d'alumnes, dels quals les AMPES estan començant a demanar la seva retirada.
Raquel Gómez, Professora de l'IES Núm. 1 i Joan Lloret, delegat de STEPV de la Marina Alta i Baixa, seran els encarregats d’informar-nos.
Acudeix a la xarrada i aporta el teu  punt de vista i recolzament, es tracta del futur dels nostres fills/filles i alumnes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada