dimarts, 1 d’octubre de 2013

Mobilitzacions contra la LOMCE, les retallades i el Decret Vela

Les accions que es proposen són:
  - convocatòries d’assemblees entre l’1 i el 10 d’octubre; (10 d'octubre a les 18h a l'IES Maria Ibars de Dénia hi ha assemblea de la Plataforma per l'Ensenyament Públic de la Marina Alta)
  - 10 octubre, dia previst per l’aprovació de la LOMQE al Congrés, concentracions a la porta de les escoles i instituts pel matí i per la vesprada concentracions a les capçaleres de comarca.
  - tancaments als centres del conjunt de la comunitat educativa sota el lema “pren el teu centre” entre el 14 al 18 d’octubre
  - 19 d’octubre: manifestacions Alacant, València i Castelló
  - 24 d’octubre Vaga Educativa (piquets als centres entre les 8 i les 10 hores; concentracions a les localitats a migdia i manifestacions a Alacant, València i Castelló per la vesprada).
La mobilització ha d’anar més lluny del dia 24 d'octubre, per la qual cosa es portarà a les assemblees, xarxes i plataformes educatives propostes per concretar noves mobilitzacions. Cal una mobilització sostinguda en el temps, decidida assembleariament pel professorat, que tinga uns objectius clars i transparents i amb un compromís que els processos de negociació seran públics i comptaran amb la participació del personal mobilitzat.

Cap comentari:

Publica un comentari