dissabte, 18 de febrer del 2012

IES Lluís Vives 15/02/2012

NOTA DE PREMSA
El claustre de professors de l’IES Lluís Vives de València, l’AMPA del Centre i el Consell Escolar, reunits el 15 de febrer de 2012, volen fer constar el següent:
Aquesta vesprada, en les proximitats de l’Institut, un grup d’estudiants s’ha concentrat per a protestar contra les retallades en Educació. Arran d’això, s’ha produït una violentíssima i desproporcionada actuació policial, de la qual hi ha testimonis personals, fotogràfics i videogràfics, amb el resultat de diversos alumnes ferits i contusionats, altres amb la roba trencada i fins i tot un detingut, que ha estat dut, emmanillat, a la comissaria de Zapadores i posteriorment, donades les lesions que patia, ha estat portat a un centre de salut.
Volem expressar, com a claustre de professors, com a associació de pares i mares, i com a Consell Escolar, la nostra més ferma repulsa a aquesta mena d’actuacions, que sens dubte s’emmarquen en els intents reiterats de les nostres autoritats per tal de desprestigiar l’ensenyament públic i criminalitzar-nos a tots els que hi estem compromesos com a professors, personal no docent, estudiants, pares i mares.
Demà dijous, a les 12:45 h, tornarem a concentrar-nos a la porta del nostre Institut, sense alumnes, per tal de seguir protestant contra les retallades, contra la degradació de l’ensenyament i contra la criminalització que els governants intenten fer de l’educació pública. Hi tindrem el suport de pares i mares, així com de diputats i regidors. Convidem els mitjans a ser-ne testimoni.
El professorat de l’IES Lluís Vives de València,
reunit en Claustre Extraordinari.
L’AMPA de l’Institut.
El Consell Escolar de l’IES Lluís Vives
València, 15 de febrer de 2012

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada