dijous, 16 de febrer del 2012

Tancament a l'IES

Ahir dimecres, de 20:00 a 22:00 hores va tindre lloc a l'IES número 1 de Xàbia una tancada contra les retallades que està aplicant el Consell en l'educació pública. L'acte va comptar amb la participació de més de 150 persones, entre alumnes, pares i mares i personal docent. Es va aprofitar l'activitat per explicar a la comunitat educativa la naturalesa dels retalls, presentar el bloc que s'ha posat en funcionament (mobilitzacionsn1.blogspot.com
) per dinamitzar el moviment i es van anunciar les properes accions que ja estan convocades per alumnes, sindicats i assemblees locals i comarcals.

Entre les activitats destacades per a les properes dues setmanes, hui tindrà lloc una jornada de vaga d'alumnes que serà aprofitada per a manifestar-se en un recorregut que va de l'IES a la plaça de l'ajuntament, a les 11:00 del matí. El proper dijous 23 a les 17:00 hores tindrà lloc una concentració de tota la comunitat educativa davant l'Ajuntament, on es realitzarà un plenari extraordinari per aprovar una moció a favor de l'ensenyament públic. 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada